Mehmet Akif Şiirlerini Güzel Okuma Yarışmasında Öğrencilerimiz Ödüllerini Aldılar

Mehmet Akif Şiirlerini Güzel Okuma Yarışmasında Öğrencilerimiz Ödüllerini Aldılar

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü'nün  103. yıldönümü sebebiyle Pazaryeri İlçe Müftülüğü tarafından Düzenlenen "Mehmet Akif Şiirlerini Güzel Okuma" yarışmasına katılan öğrencilerimiz yarışmada ilk üç dereceyi alarak büyük bir başarı elde ettiler. Yarışmaya katılan 11 öğrenci de Üstad Mehmet Akif'in şiirlerini büyük bir özveri ve gayretle okuyarak Mehmet Akif'in hatırasına duydukları saygıyı bizlere gösterdiler.  11 öğrenci arasından jurinin yaptığı puanlama sonrası öğrencilerimizden ilk üç dereceyi elde edenler:

1. Buğlem Nur ÜNVER - Çanakkale Şehitlerine

2. Dijle AKTAŞ - Berlin Hatıraları

3. Mete Malçok - Çanakkale Şehitlerine


Birinciye 1000 tl, İkinciye 750 tl, Üçüncüye 500 tl ödülü olan yarışmada öğrencilerimize ödüllerini Pazaryeri İlçe Müftümüz Sayın Dr. Şerif GEDİK verdiler.

Böyle anlamlı ve güzel bir yarışmaya öğrencilerimizi teşvik ettikleri için Pazaryeri Müftülüğümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Yarışmada derece elde ederek ödüle hak kazanan öğrencilerimizi ve yarışmaya büyük bir özveri ile hazırlanıp derece almayı küçük farklarla kaçıran öğrencilerimiz Berat AKSU, Sudenaz FENER ve Mert AKYAVUZ'u  tebrik ediyor. Gayret ve başarılarının devamını diliyoruz.

18.03.2024 43

18-03-202418-03-202418-03-2024