Musiki Koromuz Oluşturuldu.

Hayat bir ölçü!

Hayat bir ritim!

Musiki alanında öğrencilerimizin bilgi ve becerilerinin gelişmesine yönelik koro ekibimiz oluştu.Çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklar. Süreç içinde koro ekibimize katılan öğrencimizin artacağını bekliyoruz.Koromuz özel günlerde ozel çalışmaları ile hayata bir değer katacak ümidi ile...

Genel Müdürlükçe hazırlanan Genç Sesler Mûsikî Etkinliği ve KTS Etkinlikleri kapsamında öğrencilerin kişisel yeteneklerini ortaya çıkarmak ve musiki alanında faaliyetler gerçekleştirmek için okul mûsikî korosu güzelliklere vesile olsun vesselam.

24.01.2022 115

Genel Müdürlükçe hazırlanan Genç Sesler Mûsikî Etkinliği kapsamında öğrencilerin kişisel yeteneklerini ortaya çıkarmak ve musiki alanında faaliyetler gerçekleştirmek için okul mûsikî korosu oluşturuldu.

24-01-2022