Gün: Dostluk,Muhabbet,Kardeşlik ve Yardımlaşma!

Gün: Dostluk,Muhabbet,Kardeşlik ve Yardımlaşma!

"Hedefi 12'den Vurmak" Okçuluk Projesi kapsamında Kardeş Okulumuza Destek Ziyareti kapsamında, öğrencilerimiz, Kardeş Okulumuz Atatürk Ortaokulu öğrencileri ile Okçuluk Atölyesinde bir araya geldiler. Proje kapsamında öğrencilerin kardeş okul öğrencilerine A4 Fotokopi kağıdı desteğinin ardından yapılan ikram ile dostluk, kardeşlik ve kaynaşmanın güzel örneğini sergilediler. Gün: Dostluk,kardeşlik,muhabbet,yardımlaşma ve işbirliği oldu.

04.12.2021 247

"Hedefi 12'den Vurmak" Okçuluk Projesi kapsamında Kardeş Okulumuza Destek Ziyareti kapsamında, öğrencilerimiz, Kardeş Okulumuz Atatürk Ortaokulu öğrencileri ile Okçuluk Atölyesinde bir araya geldiler.

Proje kapsamında öğrencilerin kardeş okul öğrencilerine A4 Fotokopi kağıdı desteğinin ardından yapılan ikram ile dostluk, kardeşlik ve kaynaşmanın güzel örneğini sergilediler. Gün: Dostluk,kardeşlik,muhabbet,yardımlaşma ve işbirliği oldu.

"Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni,

Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni,

Ne doğruyu aç gördüm ne eğriyi tok,

Eğri yay elde kalır, menzil alır doğru ok!"

Düsturu ile ilçemizde 2019 yılında başlatılan "Geleneksel Okçuluk" Faaliyetleri gün be gün gelişerek devam ediyor. Aynı çatı altında iki okulun, var olan dostluk ve kardeşlik duygusu "Hedefi 12'den Vurmak" Projesinin de katkısı ile daha da bi perçinlendi. Örneklik teşkil eden böylesi güzel bir çabayı koordine eden Tayfun KIRAN Öğretmenimizi tebrik ederken,böylesi çabayı destekleyerek eşlik eden Atatürk Ortaokul Müdürümüz Bilal ÇOĞUL,Müdür Yardımcılarımız Hasret KILIÇ ÖZTÜRK,Zeki YALÇIN ve 4 Aralık 2021 Tarihi itibari ile Geleneksel Türk Okçuluğu kursuna Antranörlük yapacak olan Mehmet ÖZDEN'e şükran hissi ile...

04-12-202104-12-202104-12-202104-12-2021