ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA DEĞERLER KULÜBÜ OLUŞTURULDU.

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA DEĞERLER KULÜBÜ OLUŞTURULDU.

Değerler Kulübümüz Nisan ayında Kulüp Rehber Öğretmeni Seher UZUN ve destekleyen İngilizce Öğretmenimiz Nagihan GÜNEY'in katkıları ile çalışmalarına başladı.

 Bu ayki anlam yüklü faaliyeti; Kardeş Okulumuz Gaziantep/ŞahinbeyMehmet Küçükparmak İHO ile...

25.05.2023 742

Değerler Kulübmüz kurulduğu andan itibaren çeşitli faaliyetler ile tanıtımlarına başladı.Bu ayki en anlamlı faaliyetlerinden birisi de Deprem Bölgesinden Kardeş Okulumuz olarak ilan edilen Gaziantep/Şahinbey Mehmet Küçükparmak İHO ile ilgili çalışması oldu.

Merhum Barış Manço'nun "İnsan ölünce değil,unutulunca ölür! hissiyatının bize verdiği öğüt gereğince bizler "Unutmadık,yanınızdayız!" mesajı ile öğretmen ve öğrenci işbirliği ile selam,muhabbet ve çam sakızı çoban armağanı kabilinde "Değerler Kulübü",öğretmen,idareci ve öğrencilerimzin katkıları ile kardeş okul öğretmenlerimize;

" Bir Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Olur" kavlince hediyemizi,aynı zamanda öğrencilerimizin de kardeş okul öğrencilerine sevgilerini ve az da olsa iki koli sevgi ve muhabbet kokan hediyelerini bugün kargoya vermiş olmanın sevincini yaşadık.

Bu güzelliğin doğmasına vesile olan Değerler Kulübümüzle birlikte duyarlılığını ortaya koyan idareci,öğretmen ve öğrencilerimize en kalbi şükran hissi ile...

Ayrıca çok teşekkür de Turhan Çömlekçilik sahibi Erkan TURHAN'a. Geçmişten bu güne çömlek ihtiyacımızda hep yanımızda olan,bu çalışmamızda da maliyetini sorduğumuzda; "Malın gittiği yer ve amaç önemli!Çorbada bizim tuzumuz olmasın mı? "diyerek bedelsiz olarak kahve takımlarını kardeş okul öğretmenlerine iletmemizi sağlaması bizleri çok duygulandırdı. 

İnsanlık ölmeyecek vsselam.

Çedes Projesinin kapsamı ve tanıtım çalışması için lütfen tıklayınız...

meb_iys_dosyalar/11/05/751248/dosyalar/2023_05/25011946_CEDES-NEDIR.mp4

25-05-202325-05-202325-05-2023