Basketbol Takımı Veli Toplantısı Yapıldı.

Basketbol Takımı Veli Toplantısı Yapıldı.

Pazaryeri'nde Anlamlı Bir Meşguluyet!

Pazaryeri Basketbolun Yıldızlarına Profosyonel Destek!

Spor Direktörümiz İbrahim Hakkı KÜÇÜK Hocamız;

İki aylık eğitim sürecinin ardından Basketbol Takımımızı şekillendirdi.Bugün,Basketbol Takımımız ve velilerimizin katılımı ile ilk toplantımızı Pazaryeri Gençlik Merkezi Has Oda'da yaptık.

Gündemimiz:Okul Takımınn oluşum süreci,Pazaryeri'nde Basketbolun dünü,bugünü ve yarını...   

21.01.2023 111

Güçlü, çevik ve esnek...Elit!

Basketbolun Yıldızlarına Profosyonel Destek!

Anlamlı ve kaliteli bir meşguliyet alanı: Basketbol!

Dileğimiz her bir öğrencimizin ilgi duyduğu bir spor alanında en az bir faaliyette yer alması...

Kas ve kemik sisteminin güçlenmesini destekleyen basketbol, küçük yaşlarda oynanmaya başlanırsa boy uzamasına da etki ediyor.

Büyük bir vücut gücü gerektiren basketbol, oynayan kişilerin esneklik kazanmasının yanı sıra güçlü ve çevik bir vücuda kavuşmalarını da sağlamakta olup özel ilgisi olan öğrencilerimizle Vira Bismillah!

Pazaryeri'nde Basketbol! Geçmişi olsa da eskidenmiş.Şimdilerde nasıl?

Bir gün eski ve eskimeyen dost:İbrahim Hakkı KÜÇÜK:

-"Hocam,öğrencilerinizden basketbol takımımınız ne durumda?" sorusu okul müdürümüzü de düşündürdü.Ne dese,nasıl dese bir zaman toparlayamaz kendini.Bir basketbolsevere ne diyeceğini biraz düşündükten sonra bahaneler,gizlemeler,memnun edici cevaplar verip dostunu memnun edici sözlerle geçiştirmek yerine durumu izah eder:

-"Sizler şurada duran topları görüyorsunuz.Futbol,Voleybol,Hentbol,Basketbol... Çok topumuz olmasa da asgari her spor alanında topsuz bırakmamaya çalışuyoruz çocukları.Bu toplardan en öksüzü basketbol topu değerli abim.Bu topu ne isteyen ve ne de burdan alıp da oynayan ciddi çaba sarfeden bir öğrencimiz ya da öğrenci grubumuz yok.İlgi ve destek ile talep oluşturursak ve de destek olursak bu alanda da gelişim sağlarız" dedi.

Bu cevap İbrahim Hakkı Hocamızı memnun etmedi.Üzüldü.Nasıl olur da bir ilçede bir basketbol takımı olmaz.Dalar...Düşünür...Hızlı karar verir:

-Müdürüm yanınızdayım.Böylesi bir sporun sahipsiz kalmasına gönlüm razı değil.Sizinleyim.Gönüllü olarak bu alanda bir çalışma yapalım.Profosyonel eğitim çabamla faydalı olmak istiyorum size.Müsade ederseniz bir başlangıç yapalım" der.

Böylesine samimi ve gayretli tutuma okul müdürü:

" Eski ve eskimeyen dostum,değerli abim,siz varsanız bizim zaten görevimiz.Biz ne yapabileceksek hemen işe koyulalım."der.

Böylece iki aylık süreçte Basketbol Takımımızın doğuş süreci bugünkü noktaya gelir. Gönüllü Destekçimiz,Spor Direktörü İbrahim Hakkı abimizin basketbol camiasının güzide insanları ile iletişim ve işbirliği ile de malzeme desteği çabamız ile iyi bir noktaya ulaşacağımız kanaatindeyiz.

İlk top desteğimiz İstanbul Basketbolun Yıldızları Kulüp Başkanı Mustafa DAMLA'dan geldi.Basketbol toplarını gören öğrencilerimiz sevinçle çalışmalarına başladı.Bir kıvılcımı ateşleyen Mustafa DAMLA abimize ve Hakkı KÜÇÜK Hocamıza teşekkürler.Ardından eşofman takımlarını da öğrencilerimize kazandırmanın sevincini yaşadık. Yakın zamanda da forma vd çeşitli spor malzemeleri ile malzeme eksikliklerimizi tamamlamaya çalışacağız.

"Potanın Yıldızları" mütevazi bir adımla yola çıktılar.Destek buldukça adlarını icraatleri ile de duyuracaklar.

Bugün yapılan veli toplantısından da olumlu kanaat ile takımımızın mutlu geleceğini görüyor olmanın umudu içindeyiz. Takımımızın dünü,bugünü ve yarını üzerine istişareler ürün olarak hayat bulması dileği ile....

24 Ocakta Eskişehir'de İstanbul BAsketbolun Yıldızları Spor Kulübü ile tanışma ve profosyonel basketbol turnuvalarına şahitlik etmenin ardından 25 Ocakta da Pazaryerinde kendi sahamızda dostluk maçı ve akabinde Küçükelmalı Eğitim Kampında konuk takımla piknik organizasyonu ile yüreklere dokunmanın heyecanını yaşayacağız inşaAllah.

Okulumzu özelinde başlatılan Basketbol çabasından dolayı İbrahim Hakkı KÜÇÜK Hocamıza hasseten teşekkürler.Duayrlılıkları,katılım ve katkıları dolayısı ile velilerimize de çok teşekkür ediyoruz.

Mülki Amirimiz,değerli kaymakamımız Sayın Ferhat ALTAY'a,Belediye Başkanımzı Sayın Zekiye TEKİN'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut EKİNCİ'ye duyarlılıkları ve destekleri dolayısı ile en kalbi teşekkürlerimizi arz ediyoruz,  Vesselam

21-01-202321-01-202321-01-202321-01-202321-01-202321-01-202321-01-202321-01-202321-01-202321-01-202321-01-202313-12-2022