Başarılı Çalışmalar Ödüllendirildi.

Marifer&İltifat

"İltifat görmeyen marifet olur zayi!"

Sosyal,akademik,sanat,spor... Çeşitli alanlarda sıradan öğrencilik dışına çıkarak başarılı çalışmalar ortaya koyan öğrenciler başarılı eserleri dolayısı ile ödüllendirildi.

13.05.2023 112

“Marifet iltifata tabidir” derler.

Marifeti bol öğrencilerimizin gayretlerini daha da yüreklendirmek adına düzenlenen ödül programında fark ortaya koyan öğrencilerimizi bir arada görmek ve taltif etmek istedik.

Sıradan bir öğrencilik anlayışını yıkarak “farklıyım, farkındayım, harekete geçiyorum” durgun su olmamak, yosunlaşmamak azmi içinde;arı duru olmak , artı değer katmak çabasında olan öğrencilerimizi bu farklılıklarının  da fark edilmesi ve kelebek etkisi ile gün geçtikçe duyarsızlaşan bir zeminden duyarlı bir zemine kayan eğitim atmosferine vesile olacağı inancı ile…. Karınca kararınca…

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında zaman mevhumu gözetmeksizin uzaktan ve yüzyüze gönüllü destek olan ve öğrencimizin Bölge Yarışmasına katılımına olan gayreti ile Sarıdayı  Köyü İmam Hatip 'i Abdullah ARSLAN Hocamıza plaket takdimi ile hatırasının,hatırda kalması adına takdimini Okul Müdürümüz İslam ÖZKUL tarafından verildi.

Mesleki Yarışmalarda:

Genç Bilaller Ezan Okuma İl Birincisi, Bölge Yarışmasında ilimizi başarı ile temsil eden Yusuf YAVAŞ Plaketini,

Genç Sada Kur-an-ı Kerim Okumada İlde başarılı temsili doalyısı ile Yusuf KARADAĞ,

Genç Nida Kur-an-ı Kerim Okumada İlde başarılı temsili dolayısı ile Emine YILDIZ hediyerini Türkçe Öğretmenimiz Alican TEKİN Öğretmenimizden aldılar.

Yeşilay Edebiyat/Sanat/Resim Dallarında Başarılı Eserlere Ödülleri;

Elif FENER,Rumeysa YILDIRIM,Saniye Nur ABLAK,Zişan Sultan DEMİR,Emine YILDIZ,Ömer AKBULUT,Şerivan KALKAN,Yusuf YAVAŞ,Zeynep Zahra DEMİR’e hediyelerini Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Seher UZUN verdiler.

Başarı Konulu Şiir Yarışmasında;

Mete MALÇOK,Hayrun Nisa AKYAVUZ,Elif FENER,Sabri TUTKUN,Ömer DAYAN’a hediyeleri Matematik Öğretmenimiz Tayfun KIRAN’dan aldılar.

Resrefe Yarışmasına katılarak Başarılı Eserleriyle Resrefe Sergisini yapan öğrencilerimiz:

Buğlem Nur ÜNVER,Zişan Sultan DEMİR,Saniye Nur ABLAK,Hakan Adem ÖZKUL,Berra BAR hediyelerini Matematik Öğretmenimiz Tayfun KIRAN’dan aldılar.

23 Nisan Şiir yarışmalarında başarılı eserleri dolayısıyla;

Sudenaz FENER,Saniye Nur ABLAK,Zişan Sultan DEMİR hediyelerini Okul Müdürü İslam ÖZKUL’dan aldılar.

Kros Yarışmasında derece alan ilk üç öğrencilerimiz madalyalarını alacaklar…,

Erkeklerde; Sabri TUTKUN,Fatih YİĞİT, Mete MALÇOK

Kızlarda ; Bilge Nur Hoşça,Elif FENER,Berra BAR madalyalarını Matematik Öğretmenimiz Tayfun KIRAN’dan aldılar.

Pİ Günü ve Matematik Dersi Etkinliklerinde Beyza AVCI, Nursel AKTAŞ,Erva İLHAN ve Edanur FENER fark oluşturan çalışmaları dolayısıyla hediyelerini, Matematik Öğretmenimiz Tayfun KIRAN’dan aldılar.

Kick Boks:

İlde derece yapıp bölge turnuvalarında da başarılı performansları dolayısıyla Ali KARA,Ömer Faruk ÖZBAY

Madalyalarını Okul Müdürü İslam ÖZKUL’dan aldılar.

Geleneksel Türk Okçuluğu;

Yıldız Kızlar: Halil İbrahim ÇAM, Kaan KAÇAL,Hasan Hamza AYTEKİN

Yıldız Erkekler: Kübra Nur BEDİR , Feyza Sümeyye AYDIN, Yasemin Ecrin KOLAÇ

İl Birincilerimiz,Azimli çalışmaları ve okulumuzu başarı ile

temsil etmeleri dolayısıyla madalya ve Kupalarını Matematik Öğretmenimiz Tayfun KIRAN ve Türkçe Öğretmenimiz Alican TEKİN’den aldılar.

Daha alınacak çok yol ve elde edilecek çok büyük başarılar var. Görülmeyen başarılar görülenden fazla.Tebrikler çocuklar.Bu başarıda lokomotif görevi üstlenen fedakarlık duygusu ile çalışan kıymetli mesai arkadaşlar;Sizleri de bu cevherleri ortaya çıkarmanız dolayısı ile tebrik ediyoruz.

Başarılarınız çok ve daim olsun vesselam.

13-05-202313-05-202313-05-202313-05-202313-05-202313-05-202313-05-202313-05-202313-05-202313-05-2023