Akıl ve Zeka Oyunlarında Kursiyerlerimiz Sertifikalarını Aldılar

Matematik Öğretmenimiz Tayfun Kıran rehberliğinde Akıl ve Zeka Oyunları kurslarına devam eden öğrencilerimiz kursun birinci aşamasını tamamlayarak kurs tamamlama sertifikalarını aldılar. Kursun birinici aşamasını tamamlayarak sertifikalarını alan öğrencilerimiz:

-Bilgenur HOŞCA

-Berat USLU

-Ömer DAYAN

-Dijle AKTAŞ

-Emine YILDIZ

olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Kursun başından bu yana her öğrenci ile bizzat ilgilenip öğrencilerimizin gelişimine büyük katkılar sunan Matematik Öğretmenimiz Tayfun KIRAN'a da teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca okulumuzun yeni binasında tam donanımlı bir akıl ve zeka oyunları sınıfı açılması için en başından beri yoğun emek sarf edip öğrencilerimizin yeni oyunlara ve yeni bir akıl zeka oyunları sınıfına kavuşmasını sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut EKİNCİ'ye de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

01.03.2024 68

01-03-2024