12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programına katılım sağlandı.Hafta boyunca da sınıflarda İstiklal ve İstikbal konuları ilk ders olarak işlenecek.Okul duvar pano çalışmaları ile geçmiş ve gelecek ruh bütünlüğü ifade edilmeye çalışılmakta.

Bugün saat 11.00 'de Kültür Merkezinde ,MTAL Müdürlüğünce hazırlanan programda,konuşmalar,mesajlar,video gösterimi,orotoryo ve şiirlerin ardından gününanısına düzenlenen yarışmalarda dereceler ödüllendirildi.

13.03.2023 107

İstiklâl Marşımızın Kabulünün 102. Yılı Belediye Kültür Merkezinde Düzenlenen Programla 5. Sınıflarımız ile tüm okullardan 30'ar öğrencinin katılımı ile program gerçekleştirildi. Pazaryeri Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan Kutlama programına Belediye Başkanımız Zekiye TEKİN, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Mahmut EKİNCi, İlçe Jandarma Komutanımız Recep KUŞ, İlçe Emniyet Amiri V. Emrah TURAN, Daire Amirleri ve İlçemizin ileri gelenlerinin yanı sıra, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlerimiz, Okul İdarecilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz katıldı. Nabi Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Kemal KUTLUER'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan program, İstiklâl Marşımızın ve Mehmet Akif ERSOY'un şiirlerinin okunması ile devam etti. Program,Mehmet Akif Dedemiz Konulu Video,Orotoryo Çalışmasıve ilçemizde düzenlenen İstiklâl Marşımızı ve Mehmet Akif ERSOY'un şiirlerini güzel okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin takdim edildiği ödül töreni ile sürdü. İstiklal Marşını En Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzda 3. 'lüğü paylaşan Sultan Nida SEVİNÇ ile Rumeysa YILDIRIM oldu.İkinci Ecrin Şevval DEMİR olurken Buglem Nur ÜNVER Birinci oldular.Programda dereceler ödüllendirildi:İlçede 3. Olan Okulumuz Birincisi Buğlem Nur ÜNVER İlçe Milli Eğitimi Müdürü Sayın Mahmut EKİNCİ'den ödülünü alırken, Şiir Yazma Yarışmasında İlçe Birincisi olan öğrencimiz Hakan Adem ÖZKUL da ödülünü Belediye Başkanı Sayın Zekiye TEKİN'den aldı.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Programın hazırlanmasında ve sunulmasında katkı sunan ve katılım sunanlara şükran hissi ile...

13-03-202313-03-202313-03-202313-03-202313-03-202313-03-202313-03-202313-03-2023